Добре дошли във сайта на АВРОФАРМ

office_fertig_400

hale-lele_400Фирма Аврофарм е основана през 1982г. като научно - производствено сдружение между ВМЕИ "Ленин" и ДСО "Фармахим", с цел извършване на съвместна научно - изследователска и производствена дейност, проектиране, конструиране и производство на машини и инсталации за фармацевтичната и хранително - вкусовата промишленост.

Вече 30 години ние произвеждаме и внедряваме в производството богата гама от машини, линии и инсталации. С цел задоволяване на нуждите на пазара, изработваме единични изделия, насочени изцяло към изискванията на клиента, както и извършваме ремонт, реконструкция и обновяване на техниката.

Дизайнът и изпълнението на нашите продукти са съобразени с изискванията на GMP и международните  стандарти.

Разполагаме със собствена производствена база и квалифицирани специалисти, които ще ви помогнат  за намиране на най-добрата концепция при разрешаване на специфичната проблематика, свързана с механизацията на производствените процеси.

Аврофарм подсигурява за своите машини и съоръжения гаранционен и следгаранционен сервиз, както и изработката на необходимите резервни части.

Фирмата ни акцентира също върху разработката на прецизна експлоатационна документация съобразно действащите в ЕС стандарти. При желание нашите специалисти ще ви съдействат и за валидацията на вашите машини и съоръжения.

 

bottom_left_background